Forstå og administrere tillatelser for Skype-apper i Windows 8

Skype-appen for Windows 8 er ganske ryddig. Det er alt som kreves på en enkelt skjerm. Det beste med appen, føler jeg, er måten den lar deg være tilgjengelig og administrere tillatelsene dine. Dette betyr at du kan motta anrop selv om du ikke har startet applikasjonen, eller til og med om datamaskinen din er låst. Du mottar også varsler om kommunikasjon på flere måter.




Forbedringene gjør det definitivt lettere for deg å holde kontakten med mennesker. Og det er helt opp til deg å administrere disse tillatelsene og velge graden av tilgjengelighet du ønsker at den skal vise kontaktene dine.

La oss se på tillatelsene som er der, hva de betyr og hvordan du kan endre eller administrere dem.



Kult tips: Brukere av desktop-versjon av Skype finner kampanjer og hjelpetips ganske irriterende. Slik kan du slå dem av. Vi har et annet tips som hjelper deg slå av Skype-lyder og varslingsvinduer.





Trinn for å endre tillatelser for Skype-apper

Trinnene er så enkle som de kan være. Så begynn med å starte Skype-appen fra startskjermen.

Trinn 1: Skyv på høyre kant av applikasjonen for å starte sjarmfeltet. Hit på innstillinger.

Steg 2: Det vil lansere innstillinger side for Skype-app. Klikk på alternativet for tillatelser som vist på bildet nedenfor.

Trinn 3: Den neste ruten på skjermen vil være tillatelser side. Personvernalternativene eller tillatelsene som kan kobles til, vises nedenfor. Du kan dra glidebryteren for hvert alternativ for å slå den spesifikke tillatelsen på eller av.

Når det er sagt at vi vil prøve å forstå betydningen av å slå disse tillatelsene på eller av.

Webkamera og mikrofon: Det er ingen forklaring som kreves for denne, ikke sant? Den lar appen få tilgang til maskinens integrerte webkamera og mikrofon. Og generelt sett ønsker alle oss at det fortsatt skal være på.

Viktige opplysninger: Hvis du ikke vil ha noen form for varsling for en samtale, melding eller noe, kan du slå av denne tillatelsen. Det vil holde deg borte fra all plagen. Det gjør jeg generelt når jeg er opptatt med en personlig oppgave.

Låseskjerm: Når dette alternativet er slått på, vil du også kunne se varsler, raske statusoppdateringer og motta anrop i låst modus. Å slå den av betyr at Skype vil bli forhindret fra å løpe i bakgrunnen.

Raskt tips: Når tillatelse for låseskjerm er slått på, kan du gå til Innstillinger -> Alternativer og under Personvern Velg hvem som kan sende meldinger eller ringe deg. Det fungerer som et forebyggende tiltak mot uønskede samtaler.





Konklusjon

Tillatelsene her er mer av et varslingsstyringssystem. Og det er alltid bra å konfigurere dem etter ditt behov. Det er flere tilgjengelige under Skype-alternativer som du kanskje vil sjekke ut.