Twitter Block vs Mute: Know the Difference

& lsquo; Jeg har dempet den personen & rsquo;. & Quot; Ugh! Tweetsene hans er dumme, jeg kan ikke blokkere ham. Jeg må dempe ham. & Rsquo; Er tweets som denne delen av Twitter-tidslinjen din? Hvis ja, lurer du kanskje på hva demp av og hvordan er det forskjellig fra blokkering.




Min kjære venn, ta en kopp kaffe. Vi kommer til å utforske dybden forskjellene mellom Twitter-dempingen og blokkeringen.

Fest setebeltene!







Hva betyr Block?

I likhet med de andre sosiale nettverkene og chat-appene, stopper blokkering på Twitter også all kommunikasjon fra den blokkerte personen. Når du blokkerer noen på Twitter, de vant & rsquo; t kunne følge deg, se tweets, tweet til deg, retweet tweets eller DM deg.

Hvis de prøver å se profilen din ved å bruke brukernavnet ditt, vil Twitter vise en melding som sier: & ldquo; Du er blokkert fra å følge denne kontoen. ' I utgangspunktet vil den andre personen straks vite at du har blokkert dem.

Heldigvis har Twitter et vennlig alternativ å blokkere. Jøss, vi snakker om dempen-funksjonen.





Hva er Demp på Twitter?

Mute regnes som en av kuleste funksjoner på Twitter. Det er en mindre alvorlig form for blokkering. Når du demper noen, vil de kunne se tweetsene dine, følge deg (i tilfelle de ikke vil), tweet til deg, retweet tweetsene dine og til og med DM deg. Imidlertid blir tweets og retweets deres usynlige for deg.

Betydning, hvis du følger dem, forsvinner tweets og retweets fra tidslinjen din. Selv om de fremdeles kan samhandle med tweetsene dine, vil du ikke bli varslet om handlinger, avhengig av om du følger dem eller ikke (mer om det nedenfor). Det er akkurat som de eksisterer i profilen din, men deres eksistens er ikke merkbar for deg i det hele tatt.

Og den beste delen ... de vil aldri vite at du har dempet dem. Profilen din vil virke normal for dem. Det eneste som kan skape en viss mistanke, er det faktum at du aldri svarer på dem. Demping blokkerer i utgangspunktet tweets fra å vises på tidslinjen din uten å følge opp eller varsle den andre personen.

Og den beste delen ... de vil aldri vite at du har dempet dem





Årsaker til å bruke blokk

Du lurer kanskje på hvorfor noen ville velge å dempe i stedet for å bare bruke blokkeringsfunksjonen. Det er mange grunner til det:

  1. Vennen din går på tweetstorm om et tema du avsky.
  2. Vennen din live-tweeter en hendelse som kaprer hele tidslinjen.
  3. Du liker ikke en bestemt person, men hvis du ikke følger opp eller blokkerer dem, vil du bli ansett som frekk.

Og så videre...

Nå som du vet hva som er stum og blokkering, her er de betydelige forskjellene mellom de to.





Forskjellen mellom demp og blokk

Tidslinje - tweets og retweets

Når du blokkerer noen, slås hele tidslinjen av for dem. De vant & rsquo; t kunne se en eneste tweet av deg (når de er logget inn). Og det ville du heller ikke.

Hvis du har en privat profil, begrenser dette profilen din helt til dem. Hvis du derimot har en offentlig profil, vil de fortsatt kunne se tidslinjen ved å logge ut fra sin egen profil. Men, ja, ikke fra deres egen profil.

Når det gjelder demp, vil tweets normalt vises på profilen deres, men du vant ikke se tweets eller retweets på tidslinjen din (i tilfelle du følger dem). Tidslinjen din vil være fri for tweetsene deres.

Kort sagt, hvis du blokkerer noen, kan de ikke se tweetsene dine, men hvis du demper en bruker, kan de fremdeles se tweetsene dine.

Samhandling - Nevn, sitat, favoritt

Siden blokkering innebærer en fullstendig begrensning av profilene, vil verken du eller den blokkerte brukeren være i stand til å samhandle med hverandre.

På den annen side vil dempede brukere være i stand til å samhandle med deg. De kan DM deg, favoritt, retweet, omtale og til og med sitere tweetsene dine. Men om du vil bli varslet om det, avhenger av betingelsen om du følger dem eller ikke (mer om dette nedenfor).

Siden tweetsene deres ikke kan vises direkte på tidslinjen din, vil du imidlertid ikke kunne favoritt eller sitere tweetsene deres. Men hvis du går til profilen deres eller tweeter til dem ved hjelp av håndtaket, kan du samhandle med dem.

Varsler

To tilfeller oppstår når det gjelder varsler om dempede kontoer. Hvis du følger dem og de nevner deg eller retweeter / liker tweeten din, vil du få et varsel. Betydning, svar og omtaler som inkluderer håndtaket ditt av den dempede kontoen vil vises i fanen Varsler.

Men hvis du ikke følger den dempede kontoen, vil du ikke bli forstyrret av varslene deres. Selv om de nevner eller svarer til deg, vil det ikke vises i varslingsfanen.

Når det gjelder blokkering, vel, siden de ikke kan se profilen din i det hele tatt, er det ikke snakk om varsler. Hvis du tenker på det, er det å dempe noen som å gi dem den tause behandlingen. Ikke bra for forholdet ditt! :)

Følg og følg med

Når du blokkerer en person som følger deg, vil Twitter automatisk fjerne brukeren fra dine følgere. Og hvis du blokkerer en person som ikke følger deg, er det åpenbart at de ikke kan følge deg.

Imidlertid er ting annerledes for stum. Å slå av en konto vil ikke føre til at du avslutter dem, og de vil heller ikke bli fjernet fra dine følgere. På samme måte kan dempede kontoer følge deg, og du kan følge dempede kontoer. Etter å ha fulgt vil betingelsene for tidslinjen, interaksjonen og varslene fortsatt gjelde.

Dette var de største forskjellene mellom blokk og stum. Noen av dere kan fortsatt ha flere spørsmål angående dem. Vi har prøvd å svare på noen få av dem her.





Varsler Twitter deg når du blir blokkert eller dempet?

Nei. Det sender ikke en riktig varsling i begge tilfeller. Men hvis en blokkert bruker besøker profilen din, vil de bli møtt av & lsquo; Du har blitt blokkert & rsquo; beskjed. Oops!

På den annen side vil en person aldri vite at du har dempet dem. Selv om de besøker profilen din, vises det ingen meldinger til dem.





Hvordan fortelle om du har blitt blokkert eller dempet

Vel, den eneste måten å si om du har blitt blokkert, er å besøke den andre brukerens profil. Hvis du blir ønsket velkommen av & lsquo; Du har blitt blokkert & rsquo; melding, har du svaret ditt akkurat der.

Med mindre du direkte konfronterer personen, er det imidlertid ingen måte å vite om noen har dempet deg eller ikke.





Kan du blokkere en dempet person og omvendt

Ja, du kan blokkere en dempet person. Men du kan ikke dempe en person hvis du har blokkert dem. Du må fjerne blokkeringen av dem for å dempe dem.

Puh! Vi håper du forsto forskjellen mellom de to. I tilfelle du lurer på hvordan du kan dempe og blokkere brukere, her er svarene dine.





Slik demper du en profil

Trinn 1: Åpne Twitter-profilen du vil dempe, og gå til profilsiden deres. Trykk på trepunktsikonet.

Steg 2: Velg Demp fra menyen. Du får en pop-up. Trykk på Ja, jeg er sikker.





Slik slår du av en profil

Hvis du vil slå av en profil, kan du gå til profilsiden deres og trykke på Slå av igjen ved siden av 'Du har dempet tweets fra denne kontoen'. Velg Slå på lyden fra popup-vinduet på neste skjermbilde.





Slik blokkerer du en profil

Trinn 1: Gå til profilsiden for kontoen du vil blokkere. Trykk på trepunktsikonet.

Steg 2: Velg Blokker fra menyen. Du får en pop-up. Trykk på Blokker for å bekrefte.





Slik fjerner du blokkering av en profil

Trinn 1: Åpne Twitter og gå til Innstillinger. Treff Personvern og sikkerhet.

Steg 2: Trykk på Blokkerte kontoer under Sikkerhet. Trykk på det blokkerte alternativet ved siden av profilen du vil fjerne blokkeringen på neste skjermbilde. Det er det.

Merk: Du må følge profilen igjen etter å ha fjernet blokkeringen av dem.



Demp eller blokker

Siden det er betydelige forskjeller mellom demp og blokkering, gjør du valget nøye. Og hvis du har flere spørsmål angående demping eller blokkering, vet du hvem du skal spørre. Kommentarfeltet ligger rett nedenfor.