Topp 11 ting å vite om snooze-funksjon på Facebook

Noen ganger føler jeg folk gifter seg å legge ut bildene sine på Facebook. Hvis du har en Facebook-venn som den, må strømmen din bli spammet av dem. Selvfølgelig kan vi ikke vennene dem bare av denne grunn. Facebook vet det, og det er grunnen til at det har gitt oss andre funksjoner for å unngå dem. En av dem er snooze-funksjon.




Vi bruker vanligvis ordet snooze når vi vil utsette noe. Du må ha hørt det typisk når det gjelder vekkerklokken, dvs. snooze-alarm. På Facebook har snooze en litt annen betydning. Og hva gjør snooze på Facebook? Finn ut alle svarene i denne detaljerte guide til snooze.





1. Betydning av Snooze på Facebook

Snooze refererer til å dempe noen i en midlertidig periode. Og med lydløs, mener vi at du vant & rsquo; t se oppdateringene fra personen du har snoozed på nyhetsfeeden din. Det vil si at når de legger ut noe på profilen sin, vil det ikke vises i strømmen din. Hvis du vil sjekke, må du åpne profilen deres manuelt for å se hva de har lagt ut.







2. Ting som endrer seg når du snooze noen på Facebook

Når du utsetter en person, er det eneste som blir berørt innleggene i feeden din, som er skjult midlertidig. Ingenting annet endres. Du er ikke venn.

I motsetning til blokkering, kan du fremdeles samhandle med hverandre på Facebook og Messenger. Du kan sjekke aktiviteten deres andre steder på Facebook. Hvis de for eksempel kommenterer eller legger ut i en felles gruppe, vil det være synlig for deg. Hvis de kommenter innleggene dine, blir du varslet om det, og kommentaren er synlig for deg. Det bringer oss til vårt neste viktige punkt.





3. Hvis du utsetter noen på Facebook, kan de fortsatt se innleggene dine

Ja. Innleggene dine vises normalt i strømmen deres, avhengig av hvilken publikumsinnstillinger for innleggene. Bare innleggene deres blir skjult fra strømmen din.





4. Tidsbegrensning for snooze

Snooze fungerer i kort tid, for å være nøyaktig 30 dager. Når tiden er over, vil du bli varslet om det. Du kan enten fortsette å snooze personen eller fjerne usnoze, som vist nedenfor.

Også på Guiding Tech
Hva skjer når du avinstallerer Facebook og Messenger
Les mer




5. Hvem kan du snooze

Snooze-funksjonen fungerer for Facebook-profiler, sider og grupper. Profilene kan være de som ikke er på vennelisten din. Det samme gjelder sider og grupper. Det vil si, til og med sidene og gruppert at du ikke har lyst / sluttet deg til, kan bli snoozed. Det eneste kravet er at minst ett av innleggene deres skal vises på strømmen din. Da er det bare du som kan snooze dem.

I tilfelle du lurer på hvordan det vil se ut, vel, når noen deler et innlegg fra en annen profil eller side. Deretter ser du snooze-knappen for begge profilene.





6. Slum av kontoen din

Du kan ikke snooze kontoen din for noen andre. De må gjøre det selv. Du kan kontrollere personvernet til innleggene dine manuelt for å skjule det fra tidslinjen.





7. Varsler Facebook folk når du slumrer dem

Nei. Facebook er snill nok til ikke å gi beskjed når du slumrer dem. Videre vil du fortsatt være venner med dem, og hvis du har sluppet en gruppe eller en side, vil du fortsette å være medlem av dem.





8. Hvordan snooze på Facebook

Snooze-knappen er plassert under det bittelille trepunktsikonet på innlegget. Følg disse trinnene for å snooze noen:

Merk: Trinnene er de samme for nett- og mobilappene.

Trinn 1: Gå til nyhetsfeeden din og finn et innlegg fra personen / siden / gruppen du vil snooze.

Steg 2: Klikk / trykk på trepunktsikonet øverst til høyre i innlegget. Velg Slumre i 30 dager.

Hvis personen eller siden har delt et innlegg fra en profil eller side som du vil snooze, vil du få muligheten til å snooze begge under trepunktsikonet.





9. Slik ser du utsatte profiler

Følg disse trinnene på mobilapper og nettet for å se personer du har snoozed på Facebook.

Se Snoozed-profiler på nettet

Trinn 1: Klikk på den lille pilen øverst på Facebook-nettstedet. Velg News Feed-preferanser fra menyen.

Steg 2: Klikk på Administrer snooze-innstillingene.

Du finner profilene du har snoozed her.

Også på Guiding Tech
#Tips og triks
Klikk her for å se artikkelsiden vår om tips og triks

Se Snoozed-profiler i mobilapper

Trinn 1: På Facebook-appen trykker du på ikonet for tre linjer øverst på Android og nederst for iPhone. Trykk på Innstillinger og personvern, etterfulgt av Innstillinger.

Steg 2: Bla ned og trykk på Innstillinger for nyhetsfeed.

Trinn 3: Trykk på Administrer snooze-innstillingene. Du vil se personene du har snoozed for øyeblikket, og også de forrige.

Merk: Hvis du ikke har slumret noen, vil du ikke se alternativet Administrer snooze-innstillinger.



10. Hvordan avslutte snooze på Facebook

Trinnene er forskjellige for profiler, sider og grupper. La oss sjekke dem ut.

Slutt å snoozing en profil og en side

Åpne Facebook-profil eller side på nettet eller mobilappene du har slumret. Du finner Snoozed-knappen øverst i nærheten av forsidebildet.

Trykk / klikk på den og velg Slutt på snooze.

Slå av Snooze for en Facebook-gruppe

Besøk gruppen for det. På nettet klikker du på Joined-knappen og velger End Snooze fra menyen.

Åpne gruppen på Android-appen. Trykk på trepunktsikonet øverst og velg Slutt slumre fra menyen. Følg neste metode for iPhone.

Deaktiver Snooze for profiler, sider og grupper fra én skjerm

En annen måte å deaktivere snooze er å gjøre det fra skjermen der du kan se alle snoozed-profilene, som vist over. Når du kan se alle snoozed-profilene, -sidene og -gruppene, klikker du på profilen du vil fjerne unnooze på nettet. Den spesielle profilen vil være usnøyd.

På mobilappene trykker du på knappen Slutt slumre.

Merk: Bruk denne metoden for å fjerne folk på iPhone.



11. Hva skjer når du unsnooze en person

Når du unnlater noen, vil de for det første ikke bli varslet om det. For det andre vil ting gå tilbake til det normale. Det vil si at du skal begynne å se innleggene deres på strømmen din.





Bonus: Fix Facebook Snooze ikke tilgjengelig

Årsaken til at du ikke kan snooze noen på Facebook, er at du kanskje prøver det fra feil sted. Snooze-knappen er bare tilgjengelig for innlegg på strømmen din. Hvis du prøver å sjekke et innlegg på profilen eller en side, vil du ikke se knappen.

Også på Guiding Tech
Facebook Personverninnstillinger 2018: 9 tips for bedre opplevelse
Les mer




Når du skal bruke Snooze

Du bør bruke snooze når innlegg fra en venn eller Facebook-side kommer på nervene. Men du liker ikke ideen om å følge dem eller bli uvennlig med dem. For eksempel når tidslinjen er bombardert med feriebilder eller politiske innlegg. Det er snooze som er nyttig for det er et flott alternativ til å følge og bli uvennlig. Dessuten er det en midlertidig ting. Hvis du vil ha noe mer permanent, kan du gå med unfollow alternativet. Det vil skjule innleggene fra strømmen din til du følger dem igjen.

Neste: Facebook Messenger har sine måter å tillate deg å unngå mennesker. Sjekk guiden vår for å lære hvordan demp skiller seg fra ignoreringsalternativet på Messenger.