Slik legger du raskt igjen flere Facebook-grupper

Nylig gjorde Facebook noen vesentlige endringer i hvordan grupper jobbet. De nye gruppene er en fullstendig fornyet versjon, og lar folk lage private rom for samhandling som inkluderer gruppechat.




Selv om de nye gruppene har sine egne fordeler, er det kanskje mange av dere som ikke vil være med automatisk i grupper som vennene dine inviterer deg til, og det er heller ikke sikkert at du vil at gruppepratene og varslingene dukker opp hele tiden. Så i dag skal vi fortelle deg hvordan du raskt kan forlate flere Facebook-grupper uten å bli sittende fast i Facebooks labyrint av brukerkontroller.

Her er trinnene.



1. På venstre sidefelt på hjemmesiden til Facebook-profilen din finner du et alternativ som sier Grupper. Klikk på det.

2. En side som viser listen over grupper du har blitt invitert til, åpnes. Bla ned til delen 'Mine grupper' som viser gruppene du abonnerer på.

3. Når du holder musen over noen av disse gruppenavnene, finner du et lite kryssikon som vises til høyre for navnet. Du trenger bare å klikke på den og deretter klikke på 'Fjern' for å avslutte den gruppen.

Du kan bruke metoden over for å raskt avslutte flere grupper på en gang, og fjerne litt rot fra siden Mine grupper.