Slik sletter du Twitter-kontoen din permanent i 2021

Hvordan slette Titter-kontoen din permanent

Twitter tilbyr et vell av informasjon, fra morsomme memer til siste nytt. Imidlertid kan den sosiale medieplattformen være vanedannende, en kilde til villedende data, eller rett og slett ubehagelig. Hvis du har hatt en dårlig opplevelse eller avslutter virksomheten din, kan du her slette Twitter-kontoen din permanent.








Ting du bør vite før du sletter Twitter-kontoen din

  • For å slette kontoen din, må du deaktivere den.
  • Du kan gjenopprette Twitter-kontoen din innen 30 dager etter at du har deaktivert den.
  • Tweets vil fortsatt være tilgjengelig på Twitter og søkemotorer. Du kan be Google om ikke å vise dem innenklikke her.
  • Hvis du leter etter et midlertidig varslingsbrudd, lær dethvordan laste av Twitter-appen fra iPhone.




Last ned Twitter-arkiv og tweets før du sletter kontoen

Det er alltid en god vane å beholde en kopi av dataene dine. Twitter lar deg laste ned dataene som er tilknyttet kontoen din, som tweets, folk som følger deg, folk du følger og annen informasjon. Slik kan du gjøre det.

  1. ÅpenTwitterpå skrivebordet ditt via en nettleser eller Twitter-appen på mobilen din.
  2. Hvis du får tilgang til Twitter via en nettleser, klikker du påMerog gå over tilInnstillinger og personvern.

    Gå til Innstillinger og personvern på Twitter via nettleser
    Trykk på på Twitters mobilapptre-linjers ikonøverst til venstre og velgInnstillinger og personvern.
  3. UnderKontoen din, klikkLast ned et arkiv med dataene dine.

    Klikk på Last ned et arkiv med dataene dine fra kontoen din på Twitter
  4. Skriv inn passordet ditt og bekreft kontoen din igjen ved å sende en engangskode (OTP) til e-postadressen eller telefonnummeret ditt.
  5. Å velgeBe om arkivet ditt.

    Velg Be om arkivet fra Twitter-kontoinnstillingene
  6. Innen 24 timer vil en lenke bli sendt til telefonnummeret og e-postadressen din der du kan laste ned dataene.




Slik sletter du Twitter-kontoen din på skrivebordet

  1. Gå tilTwitter.comog logg på med legitimasjonen din.
  2. KlikkMerInnstillinger og personvern.
  3. Klikk på KontoinnstillingerDeaktiver brukeren din.

    Deaktiver Twitter-konto ved hjelp av Internett på Mac eller PC
  4. KlikkDeaktiver.

    Bekreft deaktivering for Twitter-konto
  5. Skriv inn passordet ditt, tofaktorautentiseringOTP, og klikk igjenDeaktiver.




Slik sletter du Twitter-kontoen din på iPhone eller Android

  1. Start Twitter-appen på telefonen din.
  2. Trykk påtre-linjers ikonøverst til venstre og velgInnstillinger og personvern.
  3. Gå tilRegnskap.

    Deaktiver Twitter-konto fra iPhone
  4. Trykk påDeaktiver brukeren din.
  5. Å velgeDeaktiverog skriv inn passordet ditt når du blir bedt om det.

    Klikk på Deaktiver for å slette Twitter-kontoen på iPhone
  6. Trykk på Deaktiver, og følg opp dette ved å trykke påJa, deaktiver.




Hva skjer etter at du sletter Twitter-kontoen din?

Etter at du har deaktivert kontoen din, fjerner Twitter sporene dine fra sosiale medier umiddelbart. Imidlertid kan tweets være synlige på tvers av søkemotorer i opptil 30 dager. Etter 30 dager sletter Twitter kontoen din permanent.







Vanlige spørsmål

Sp. Hvordan sletter jeg en gammel Twitter-konto som jeg ikke får tilgang til?

Hvis du har en konto du ikke lenger har tilgang til, kan du opprette en ny Twitter-konto. Fra kontoen du opprettet, gå til Twitter Support og be om å slette den gamle kontoen din. Twitter vil be om noen detaljer om den gamle kontoen for å bekrefte identiteten din, og hvis støtten føles riktig, blir kontoen din slettet.

Spørsmål: Hvordan sletter du Twitter-kontoen din hvis den er suspendert?

Dessverre er det ingen måte å slette en suspendert Twitter-konto. Du kan imidlertid opprette en ny Twitter-konto og be om å utelate den gamle kontoen din. Når du er utestengt, fortsett og slett den.

Spørsmål. Kan du aktivere Twitter-kontoen din på nytt?

Ja. For å aktivere på nytt, logg på Twitter, og trykk på forespørselen som visesJa, reaktiver.Men dette må gjøres innen 30 dager etter at du har klikket på deaktiver knappen, da Twitter sletter kontoen din permanent etter den.

Sp. Kan jeg opprette en ny Twitter-konto med samme e-postadresse?

Nei. I motsetning til Instagram kan du ikke ha to Twitter-kontoer som bruker den samme e-postadressen. For å bruke den samme e-postadressen på en annen konto, overfør e-postadressen til den gamle kontoen til en annen legitimasjon og deaktiver kontoen.

Sp. Hvordan kan jeg slette tweets uten å slette Twitter-kontoen min?

Gå over tilhttps://tweetdelete.net, logg på Twitter-kontoen din og godkjenn appen. Velg nå tweets du vil slette. Du kan velge å slette tweets fra bestemte datoer eller alle tweets.

Jeg håper denne enkle guiden for å deaktivere Twitter-kontoen din var nyttig. Hvis du har problemer med å fjerne Twitter-kontoen din eller har relaterte spørsmål, kan du dele dem i kommentarfeltet nedenfor.

Relaterte artikler: