Slik endrer du en Tumblr-URL på Desktop, Android og iOS

Når du første gang registrerte deg på Tumblr-bloggen din, gikk du sannsynligvis med det kuleste navnet som kom til hjernen din. Etter litt tid skjønte du imidlertid at det ikke høres så bra ut. Hva gjør du nå?




Selvfølgelig kan du opprette en ny Tumblr-blogg med en fersk URL på kort tid - ja, Tumblr er så fantastisk. Men hva hvis du allerede har mange følgere som du ikke vil gå glipp av?

Heldigvis fortsetter Tumblr å være fantastisk - til tross for gjentatte forsøk på å gjøre det rot opp instrumentpanelet ditt - og lar deg endre URL-en din umiddelbart når som helst!



Også på Guiding Tech
#tumblr
Klikk her for å se artikler om tumblr-artikler



Ting å huske på

Du blir pumpet opp for å endre nettadressen din så snart som mulig, men hold bare hestene dine! Det er noen ting du må huske på før du går foran.

For det første, hvis noen andre allerede har tatt opp navnet du ønsker, kan du tydeligvis ikke bruke det. Imidlertid slipper Tumblr inaktive nettadresser etter en stund, så hvis bloggen tilknyttet en URL virker sovende, kan du fortsette å prøve med jevne mellomrom å se om du er heldig.

Merk: Du kan også vurdere å sende meldinger til en bloggadministrator og be ham / henne om å gi ut nettadressen. Det er et langskudd, men likevel verdt det hvis du virkelig vil ha navnet til deg selv.

For det andre fører til at endring av nettadresse blir ødelagt av eksisterende inngående lenker, noe som er dårlig hvis du er avhengig av rebloggede innlegg for trafikk. Imidlertid bør ikke ting som allerede er lagt ut på bloggen din bli berørt og vises som vanlig.

Og til slutt, vil du ikke miste følgere på grunn av en URL-endring. Men de kan ganske enkelt oppheve deg hvis det nye navnet ditt er ugjenkjennelig, så sørg for å la intensjonene dine bli kjent på forhånd.

Er du klar da? La oss gjøre det!

Også på Guiding Tech
Hvordan skjule en Tumblr-blogg fra søkemotorer eller andre brukere
Les mer




Endre URL (AKA-brukernavn)

Tumblr fortsetter å blande de to, men brukernavnet ditt til en bestemt blogg er også din Tumblr-URL. Dette gjelder både primære og sekundære blogger, så du blir ikke forvirret.

Endring av nettadresse for bloggen din kan gjøres via desktop eller hvilken som helst av Android- eller iOS Tumblr-appene. La oss starte med Tumblr på skrivebordet og pakke ting opp med mobilversjonene.

Desktop

Trinn 1: Klikk på Konto-ikonet på Tumblr-oversikten, og velg deretter Innstillinger.

Steg 2: Velg en blogg under seksjonen merket Blogger.

Trinn 3: Klikk på det blyantformede ikonet ved siden av Brukernavn.

Trinn 4: Sett inn den nye URL-en din i feltet ved siden av Brukernavn, og klikk deretter Lagre.

Voila, det er det! Du har endret nettadressen din.

Merk: Hvis nettadressen allerede er tatt opp, skal du se en & lsquo; Noen slå deg til det brukernavnet & rsquo; melding i stedet.

Android

Trinn 1: Trykk på Konto-ikonet på Tumblr-oversikten. Bruk deretter rullegardinmenyen øverst på skjermen for å velge en blogg, og klikk deretter Innstillinger-ikonet. Trykk på Endre brukernavn på skjermen Påfølgende.

Steg 2: Sett inn den nye URL-en din i det ledige feltet under 'Hva vil du bli kalt?'

Når du er ferdig, klikker du på Lagre for å bruke endringene.

Kult tips: I motsetning til på skrivebordet, kan du her se forslag til navn, avhengig av hva du setter inn, som er en fin måte å komme med nye URL-er på. Så hvis du står fast etter ideer, er det bare å skrive inn noen ord og sjekke hva som dukker opp!



iOS

Trinn 1: På Tumblr-oversikten tapper du på Konto-ikonet, og velger deretter en blogg.

Steg 2: Trykk på det tannhjulformede innstillingsikonet, og klikk deretter Endre brukernavn.

Trinn 3: Sett inn en ny URL i feltet under 'Hva vil du bli kalt?' Nå er det ingen Lagre-alternativ for å bruke endringene, som er ganske rare. I stedet er det bare å trykke på Retur på skjermtastaturet, så skulle du være god.





I tilfelle du ombestemmer deg

Du endret Tumblr-URLen din, og forhåpentligvis navngav du den til hva du måtte ønske i utgangspunktet.

Hvis du allerede angrer på det du nettopp gjorde, ikke bekymre deg! Du har fortsatt 24 timer på å ombestemme deg, noe som er superkult.

Selv etter 24 timer kan det hende du fortsatt har en sjanse til å hente den opprinnelige nettadressen, forutsatt at ingen allerede har brukt den. Så hast!

Noen kommentarer? Bli med i diskusjonen nedenfor.